Fylleri-dag?

Tack alla som grattat (genom bloggen, mail, kort, telefon, besök) Leif och mig på födelsedagen! Egentligen är det väl inte så mycket att fira att man blir gammal och grå, men det känns ändå kul att bli ihågkommen! Den här tårtan har vi kalasat på idag, och blommorna är från våran bästa granne; Ingemo.


Sen har vi haft besök också, de här passade på att gå ut och ta lite frisk luft.

I helgen var jag på Hammargatan 9 i Norrköping, här är lite bilder.



Teamwork tror jag att det kallas?

Vår!

Känns det som, i alla fall när jag satt en stund vid husväggen i solen!
Idag har Ronnebyborna åkt hem, efter Stockholms och Linköpingsbesök.
Jag har jobbat 7.30-12.30. Sen har jag varit till US på KBT (räkna ut vad det är, den som kan!)
I fredags fick vi fint besök av Rickard med familj. De var till IKEA, och kom hit när dom blivit utkörda därifrån (när de skulle stänga).


I lördags var vi och hälsade på i Skrickerum. Mamma hade köpt dessa två fina klänningar av min faster Siri. Hon syr massor  med barnklänningar som hon skänker bort. Siri fyller snart 91 år! (Gissa vem som ska få klänningarna?)


I söndags var Andreas, Josefine och jag till Norrköping på en snabbvisit. Och Josse sattes snart i arbete!


Vi har hunnit med en sväng till nya Coop Extra, som öppnades idag också. Där var det gott om folk, vill jag lova! Nu ska vi snart se "Rent hus" på tvn.

Grattis Monica!

Idag fyller Monica år, grattis! Tyvärr ses vi allt för sällan, så jag har inget bra kort på henne. Det får bli dom här tulpanerna i stället för ett foto.

Grattis Josefine!

I går fyllde Josse 28 år, men eftersom det är internationella kvinnodagen idag, går det väl lika bra att fira henne idag!
GRATTIS!

Samtidigt vill jag passa på att hälsa till alla tjejer, fruntimmer, flickor, och käringar som läser i bloggen; Ni är bäst, glöm aldrig det!

Äntligen mars!

Visst är det härligt att det blir ljusare och ljusare för varje dag! Vintern är för lång, enligt mig i alla fall.
I söndags; 1 mars fyllde den här grabben 21 år, GRATTIS Ante!


I helgen var vi i Ronneby och hälsade på dotra och mågen. Som vanligt hamnade vi både hos Frasses och på Garlic House! Här kommer lite bilder.



Tack för en jättetrevlig helg!


RSS 2.0