Sanna Ehdin

Här kommer lite tänkvärda ord ur Sanna Ehdins bok: "Sluta kämpa-börja leva"

Livsglädje, humor och skratt skapar psykiskt och fysiskt välmående och förlänger livet.
Det är numera vetenskapligt bevisat - vilket betyder att man tar dessa saker på allvar.
Glädje är med andra ord livsviktigt!
Vi kan öppna ett liv i livsglädje genom att bejaka det varmt mänskliga. Det som vi tris med och blir glada av. Genom att göra det som är sant för oss och skapar inre tillfredsställelse.
Det du tänker på får du mer av. Eftersom hjärnan bara kan tänka på en sak i sänder, kan du välja att fokusera energin på det som du mår bra av. Genom att släppa in mer glädje, lust och kärlek i ditt liv får du automatiskt ännu mer.
Glädjen behöver inte vara någon euforisk "tivoliglädje" utan kan vara en stilla, inre tillfredsställelse. Känslan av att vara belåten, harmonisk och allmänt glad. Släpp fram flödet i livsglädjens källa - för den är oändlig.


Själv blir jag glad av dessa rosor som jag köpte på torget igår.

Tillbaka till verkligheten.

Nu har jag jobbat en vecka (nästan, började med två lediga dagar). Fyra veckor går fort, alldeles för fort. Vi fick en kurskatalog från Folkuniversitetet idag. Det finns så många kurser som jag skulle vilja gå på.  Men det är svårt att få ihop det när man jobbar på så oregelbundna tider som jag gör. Igår var jag i Skrickerum ock träffade mamma och alla syskonen. Här är lite bilder:

Bröllop 080808 !

I fredags gifte sig "lill-flickan". Det var en härlig dag, brudparet var så fina, och bröllopsfesten så lyckad (hoppas jag alla tyckte). All lycka i framtiden önskar jag Andreas och Josefine ( och alla andra också förresten ). Här kommer lite bilder.








RSS 2.0