Juldagen 2008

Jobbade måndag, tisdag onsdag, så det blir ett lite försenat GOD JUL! till alla! Hoppas julen har varit bra, själv har jag ätit alldeles för mycket, men det är ju så gott. Tack till Skänningeborna, som fixat så god julmat!
Åt, gjorde vi också i lördags, med barn och barnbarn på Hamlet. Här är lite bilder.


Sen spelades det Wii!


GOTT NYTT ÅR!

Gran Canaria

Ja. nu har vi kommit hem till vinter-Sverige igen, efter en skön vecka på Beach Club hotell i San Agustin. Det var ett riktigt lyxhotell, det finaste vi bott på i alla fall. Frukosten ingick, och där fanns verkligen ALLT! På kvällarna var vi ute och åt på olika ställen, en kväll var det grillkväll med underhållning på hotellet. (Vi har ätit alldeles för mycket den här veckan, kan jag tala om!). Det var så lungt och skönt på hotellet, det enda som hördes om kvällarna var vågorna från havet. Vädret kunde ha varit bättre, det blåste mycket. Men vi hade i alla fall några riktigt sköna soliga dagar, och jag badade i havet, som är så härligt. Annars var det mest poolen som gällde. Sen träffade vi många trevliga människor, bl.a ett par från Sturefors som vi ungicks med en del. Men det är ändå skönt att vara hemma igen, och mysigt att det har kommit snö. Fast imorgon törs jag nog inte ta cykeln till jobbet, jag börjar klockan sju (tillbaka till verkligheten).






Länge sen sist.

Nu ska jag i alla fall skriva några rader. Vad tycks om vädret? i går när jag cyklade hem från jobbet blev jag genomblöt i regnet. Och idag har det knappt varit dagsljus nån gång. Men jag ska inte klaga, för på fredag sticker vi; Leif och jag till varmare trakter. En vecka på Gran Canaria känns helt rätt nu!

I morgon fyller den här tjejen år, GRATTIS Monica!



När Sanna är här brukar hon passa på och städa i våra skåp.


Duschen är en bra lekplats, och ostbågar är gott!


En skön jul-månad önskas alla!!


RSS 2.0