Dop ock bowling

Ja, nu har det varit dop igen. Lördagen den 26 april döptes Sanna Ella Ebba Boll i Styrstads kyrka. Tyvärr tog batteriet i kameran slut men några kort blev det. image197



Sanna skötte sig bra, hon blev lite irriterad på prästen när hon lade handen på hennes huvud. Efteråt åkte vi till en lokal i Smedby och där fick vi smörgåstårta,dricka och fika, och bullens korv med bröd till barnen. Så här såg Jacob ut när han ätit sju korvar (i samma bröd!).


På kvällen åkte vi till Vilbergen och spelade bowling, stora och små, vi var 25 stycken. Det var himla kul, en riktigt rolig lördag!

På söndagen var det fest igen, då grattade vi Olle (Leifs far) och fick både smörgåstårta och pärontårta! Tyvärr har jag inga bilder från vårt frosseri.

Ikväll har Leif varit barnvakt till dom här två godingarna
Pappan var på fotboll, mamman jobbade och det gjorde farmor också.


Kommentarer
Postat av: majsan

Vad söt hon är. Det kan aldrig vara bra äta så mycket korv,blääääääää. Han är duktig han Leif när det gäller barnen alltså, annars vet jag inte????????????

2008-04-29 @ 17:01:12
URL: http://markar.blogg.se
Postat av: Dotter´a

Hej mamsen! Jag har börjat skriva här igen den andra var inte så bra o sen var det aldrig nån där o skrev heller knappt...
Allt bra med er?? Puss o Kram

2008-04-30 @ 10:37:24
URL: http://yosofine81.blogg.se
Postat av: Josse

O du mamma det stavas ocH inte ock...bara rätta dej lite ;)

2008-04-30 @ 10:38:30
URL: http://yosofine81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0